Intocmire documentatii

Rate this item
(5 votes)


Elaborare documentatii tehnice necesare obtinerii avizelorBiroul nostru va ofera inclus in pretul de proiectare intocmirea documentatiilor tehnice necesare avizarii proiectului locuintei dumneavoastra.


In acest sens, veti beneficia gratuit de intocmirea completa a documentatiilor tehnice necesare obtinerii avizelor conform certificatului de urbanism eliberat de catre primarie.


Deasemeni alegand sa faceti proiectul cu noi, va vom consilia gratuit pe parcursul intregului proces de avizare pana la obtinerea Autorizatiei de Construire.


Read 3968 times

Magazin proiecte case

You are here:   AcasaServiciiIntocmire documentatii
optimizare site

Intreaba un Arhitect

INTREABA UN ARHITECTBiroul de arhitectura Attitude Projects va poate oferi si servicii de consiliere atunci cand doriti sa achizitionati un imobil, teren, casa sau apartament. Intotdeauna parerea unui arhitect va conta substantial in a va evalua sansele corecte atunci cand incercati sa faceti un astfel de demers. Impreuna cu un arhitect veti stii exact ce, cum si  cand puteti construi pe un teren, cum puteti modifica un apartament inainte sa-l cumparati, ce vicii ascunse poate avea o casa, daca a fost construita dupa un proiect bine intocmit si multe alte informatii utile privind imobilul pe care doriti sa-l achizitionati. Este bine sa va informati din timp, cerand parerea unui arhitect. Noi suntem aici sa va ajutam sa luati cea mai buna decizie, in ceea ce priveste investitia dvs. Nu ezitati sa ne contactati! Attitude Projects va poate oferi servicii de consultanta si de proiectare complexa! 

 
LOGO SITE
                   © Toate drepturile rezervate
                   Concept www.proiectcasata.ro by Attitude Projects

                   Orice reproducere partiala sau integrala a  continutului acestui site
                   se pedepseste conform legislatiei in vigoare.        

              Regulament Site