Alte servicii de proiectare

Rate this item
(7 votes)Alte servicii de proiectare


Activitatea de proiectare este o munca in echipa, la care participa arhitecti, ingineri pentru structura de rezistenta, ingineri pentru instalatii, geotehnicieni, topografi, experti, etc.
Biroul de arhitectura Attitude Projects si partenerii sai, asigura servicii de proiectare complexa, dumneavoastra obtinand astfel o documentatie care include proiectarea pe specialitati pentru realizarea cladirii de locuit pe care doriti sa o realizati.


Proiectare arhitectura


Elaborarea unei solutii de arhitectura, coordonata cu conditiile urbanistice si cu mijloacele financiare ale investitorului, in vederea obtinerii autorizatiei de construire, pentru executarea lucrarilor de constructii.


Proiectare rezistenta


Elaborarea proiectului de rezistenta, dimensionarea infrastructurii si suprastructurii unei constructii.


Proiectare instalatii


Elaborare planuri pentru instalatii, solutii pentru instalatiile interioare si exterioare aferente constructiei: instalatii sanitare, instalatii electrice, instalatii termice, instalatii climatizare siventilare, etc.


Studii si servicii conexe


Studii geotehnice, studii topografice, calcul coeficient termic, obtinerea de avize si acorduri, certificate de urbanism si autorizatii de construire


Expertize tehnice


Expertiza tehnica este procesul prin care o constructie este analizata de catre un expert tehnic MLPAT
Raportul de expertiza tehnica este documentul elaborat de catre expert, in care se prezinta analiza, concluziile si eventual solutii de interventie sau remediere la cladirea care a facut obiectul expertizei sau a celor invecinate.
Attitude Projects si partenerii sai asigura urmatoarele categorii de expertize tehnice
• Expertiza tehnica pentru alipirea la calcan
• Expertiza tehnica pentru modificari interioare


Proiecte si documentatii de urbanism


Birou de arhitectura Attitude Projects executa documentatii de urbanism PUD sau PUZ la cele mai bune preturi, asigurand proiectarea optima a terenului.


Pentru vizionarea proiectelor noastre unicat de arhitectura puteti vizita rubrica Proiecte Case Unicat din cadrul siteului.
Read 3958 times
More in this category: « Proiectare Prezentari 3D »

Magazin proiecte case

You are here:   AcasaServiciiAlte servicii de proiectare
optimizare site

Intreaba un Arhitect

INTREABA UN ARHITECTBiroul de arhitectura Attitude Projects va poate oferi si servicii de consiliere atunci cand doriti sa achizitionati un imobil, teren, casa sau apartament. Intotdeauna parerea unui arhitect va conta substantial in a va evalua sansele corecte atunci cand incercati sa faceti un astfel de demers. Impreuna cu un arhitect veti stii exact ce, cum si  cand puteti construi pe un teren, cum puteti modifica un apartament inainte sa-l cumparati, ce vicii ascunse poate avea o casa, daca a fost construita dupa un proiect bine intocmit si multe alte informatii utile privind imobilul pe care doriti sa-l achizitionati. Este bine sa va informati din timp, cerand parerea unui arhitect. Noi suntem aici sa va ajutam sa luati cea mai buna decizie, in ceea ce priveste investitia dvs. Nu ezitati sa ne contactati! Attitude Projects va poate oferi servicii de consultanta si de proiectare complexa! 

 
LOGO SITE
                   © Toate drepturile rezervate
                   Concept www.proiectcasata.ro by Attitude Projects

                   Orice reproducere partiala sau integrala a  continutului acestui site
                   se pedepseste conform legislatiei in vigoare.        

              Regulament Site