Consultanta

Rate this item
(4 votes)

consultanta proiecte casaConsultanta tehnica de specialitate


Biroul nostru va ofera servicii de consultanta tehnica, avand la baza respectarea legislatiei in constructii. Consultarea si consilierea realizata de catre biroul nostru are ca scop indrumarea beneficiarului in ceea ce priveste calea cea mai buna prin care acesta poate realiza demersurile construirii unei cladiri pentru locuit. 
In acest sens, veti primi sfaturi si solutii tehnice pentru a ajunge le rezolvarea optima a obiectivului propus.
Acordarea de consultanta tehnica o putem asigura si atunci cand ati trecut de faza de autorizare a unui proiect si ati ajuns in faza de executie a unei cladiri si doriti sa stiti punctul de vedere al unui arhitect in ceea ce priveste calitatea respectarii executiei unei cladiri, conform proiectului autorizat pe specialitatea arhitectura. 
De asemenea, acordam consultanta tehnica de specialitate in ceea ce priveste alegerea materialelor necesare pentru executia unei cladiri, a mobilierului si a dotarilor necesare bunei functionari a acesteia, a amenajarilor interioare si exterioare, evaluarea costului estimativ al cladirii de locuit, asistarea beneficiarului la fazele de receptie pe parcursul executarii constructiei, urmarirea calitatii constructiei, prin corelarea cu fazele de proiectare.


Consiliere imobiliara


Biroul de arhitectura Attitude Projects va poate oferi si servicii de consiliere atunci cand doriti sa achizitionati un imobil, teren, casa sau apartament. Intotdeauna parerea unui arhitect va conta substantial in a va evalua sansele corecte atunci cand incercati sa faceti un astfel de demers. Impreuna cu un arhitect veti stii exact ce, cum si cand puteti construi pe un teren, cum puteti modifica un apartament inainte sa-l cumparati, ce vicii ascunse poate avea o casa, daca a fost construita dupa un proiect bine intocmit si multe alte informatii utile privind imobilul pe care doriti sa-l achizitionati. Este bine sa va informati din timp, cerand parerea unui arhitect.Read 8741 times
More in this category: Proiectare »

Magazin proiecte case

You are here:   AcasaServicii
optimizare site

Intreaba un Arhitect

INTREABA UN ARHITECTBiroul de arhitectura Attitude Projects va poate oferi si servicii de consiliere atunci cand doriti sa achizitionati un imobil, teren, casa sau apartament. Intotdeauna parerea unui arhitect va conta substantial in a va evalua sansele corecte atunci cand incercati sa faceti un astfel de demers. Impreuna cu un arhitect veti stii exact ce, cum si  cand puteti construi pe un teren, cum puteti modifica un apartament inainte sa-l cumparati, ce vicii ascunse poate avea o casa, daca a fost construita dupa un proiect bine intocmit si multe alte informatii utile privind imobilul pe care doriti sa-l achizitionati. Este bine sa va informati din timp, cerand parerea unui arhitect. Noi suntem aici sa va ajutam sa luati cea mai buna decizie, in ceea ce priveste investitia dvs. Nu ezitati sa ne contactati! Attitude Projects va poate oferi servicii de consultanta si de proiectare complexa! 

 
LOGO SITE
                   © Toate drepturile rezervate
                   Concept www.proiectcasata.ro by Attitude Projects

                   Orice reproducere partiala sau integrala a  continutului acestui site
                   se pedepseste conform legislatiei in vigoare.        

              Regulament Site