Descriere proiecte case

Rate this item
(4 votes)

LOGO SITE

Descriere proiecte case


Biroul de arhitectura Attitude Projects va pune la dispozitie o serie de proiecte de case gata realizate, in baza carora puteti obtine autorizatie de construire si puteti realiza o cladire de locuit.


Proiectele prezentate sunt realizate individual, pe specialitati, de catre birouri de proiectare diferite (arhitectura, rezistenta si instalatii). In acest fel, dumneavoastra, beneficiarul proiectului, puteti avea o documentatie completa, realizata profesional.


Biroul de arhitectura Attitude Projects este o societate neplatitoare de TVA.

 

Avantajele proiectelor prezentate in Magazinul de proiecte


Achizitionarea unui proiect de arhitectura pentru o cladire de locuit, realizat de catre biroul nostru, are urmatoarele avantaje:


1. Proiectele prezentate sunt bine optimizate din punct de vedere al costului constructiei


2. Toate proiectele noastre sunt gandite din punct de vedere al eficientei functionale


3. Pretul de proiectare este mai scazut in comparatie cu pretul unui proiect personalizat


4. Obtinerea proiectului intr-un timp mai scurt


5. Din punct de vedere al rezistentei, proiectele noastre sunt gandite pentru a oferi siguranta pentru un seism de grad 8 pe scara Richter


6. Proiectele prezentate sunt executate si din punct de vedere al eficientei energetice


7. Consultanta gratuita privind obtinerea Autorizatiei de Construire, in baza proiectului pe care doriti sa-l achizitionati pentru a va construi o cladire de locuit.
Read 3951 times

Magazin proiecte case

You are here:   AcasaMagazin proiecte caseDescriere proiecte case
optimizare site

Intreaba un Arhitect

INTREABA UN ARHITECTBiroul de arhitectura Attitude Projects va poate oferi si servicii de consiliere atunci cand doriti sa achizitionati un imobil, teren, casa sau apartament. Intotdeauna parerea unui arhitect va conta substantial in a va evalua sansele corecte atunci cand incercati sa faceti un astfel de demers. Impreuna cu un arhitect veti stii exact ce, cum si  cand puteti construi pe un teren, cum puteti modifica un apartament inainte sa-l cumparati, ce vicii ascunse poate avea o casa, daca a fost construita dupa un proiect bine intocmit si multe alte informatii utile privind imobilul pe care doriti sa-l achizitionati. Este bine sa va informati din timp, cerand parerea unui arhitect. Noi suntem aici sa va ajutam sa luati cea mai buna decizie, in ceea ce priveste investitia dvs. Nu ezitati sa ne contactati! Attitude Projects va poate oferi servicii de consultanta si de proiectare complexa! 

 
LOGO SITE
                   © Toate drepturile rezervate
                   Concept www.proiectcasata.ro by Attitude Projects

                   Orice reproducere partiala sau integrala a  continutului acestui site
                   se pedepseste conform legislatiei in vigoare.        

              Regulament Site