Comanda proiect

Rate this item
(2 votes)

LOGO SITE Daca ati ales un proiect de casa prezentat in rubrica Magazin proiecte case, va rugam completati formularul de mai jos.


Specificati in rubrica formularului denumita generic "Mesaj", denumirea proiectului care doriti sa-l comandati. 


Astfel, veti putea fi contactat de catre biroul de arhitectura Attitude Projects pentru a putea stabili pasii pentru obtinerea Autorizatiei de Construire, pe baza proiectului comandat.


Furnizarea proiectului modelului de casa comandat, se va realiza dupa semnarea unui contract de proiectare cu biroul de arhitectura Attitude Projects Srl.


Read 5633 times

FORMULAR – COMANDA PROIECT

Magazin proiecte case

You are here:   AcasaMagazin proiecte caseComanda proiect
optimizare site

Intreaba un Arhitect

INTREABA UN ARHITECTBiroul de arhitectura Attitude Projects va poate oferi si servicii de consiliere atunci cand doriti sa achizitionati un imobil, teren, casa sau apartament. Intotdeauna parerea unui arhitect va conta substantial in a va evalua sansele corecte atunci cand incercati sa faceti un astfel de demers. Impreuna cu un arhitect veti stii exact ce, cum si  cand puteti construi pe un teren, cum puteti modifica un apartament inainte sa-l cumparati, ce vicii ascunse poate avea o casa, daca a fost construita dupa un proiect bine intocmit si multe alte informatii utile privind imobilul pe care doriti sa-l achizitionati. Este bine sa va informati din timp, cerand parerea unui arhitect. Noi suntem aici sa va ajutam sa luati cea mai buna decizie, in ceea ce priveste investitia dvs. Nu ezitati sa ne contactati! Attitude Projects va poate oferi servicii de consultanta si de proiectare complexa! 

 
LOGO SITE
                   © Toate drepturile rezervate
                   Concept www.proiectcasata.ro by Attitude Projects

                   Orice reproducere partiala sau integrala a  continutului acestui site
                   se pedepseste conform legislatiei in vigoare.        

              Regulament Site