Despre noi

Rate this item
(17 votes)

LOGO SITE
Scurta prezentare


 

Citate care pot defini arhitectura


“Frumusetea reprezinta promisiunea fericirii” – Henri Rousseau
“Arhitectura este sculptura locuita” - Constantin Brancusi
“Logica te duce de la A la B, imaginatia te duce peste tot” – A. Einstein


 

Ce inseamna pentru noi a concepe arhitectura


Pentru a crea o cladire cu valoare arhitecturala merita sa investim timp, energie si resurse de orice fel. Rezultatul va fi pe masura implicarii noastre in procesul de conceptie, prin stabilirea corecta, sincera si obiectiva a scopului pe care ni l-am asumat.


 

Misiune noastra in procesul de creatie arhitecturala


Pentru ca suntem pasionati de arhitectura, idei, design, frumos, natural, oameni, firesc si adevar si pentru ca vrem sa fim mai aproape de tine, clientul nostru, noi, biroul de arhitectura Attitude Projects, am realizat proiectul denumit proiectcasata.ro
De ce? Pentru ca pe noi, biroul de arhitectura Attitude Projects, ne intereseaza parerea ta despre cum ai dori tu sa arate casa din viata ta si pentru ca dorim sa-ti realizam visul.
Venim in intampinarea persoanelor care isi doresc realizarea unei case de vis si va propunem sa cream o intalnire placuta, sa fim mai aproape unii de altii, sa ne cunoastem si sa gasim impreuna solutia optima in a rezolva aceasta nevoie.
Orientati de aceasta filosofie, biroul de arhitectura Attitude Projects abordeaza arhitectura cu rigurozitate intelectuala si pasiune, pentru a realiza cladiri de locuit moderne, practice, functionale si elegante.


 

Principiile noastre


Alegeti sa realizati cu noi proiectul casei pe care ati visat-o si noi va vom raspunde intotdeauna prin: creativitate, adevar, corectitudine, promptitudine, seriozitate, consecventa, comunicare, sinceritate si fair-play.


 

Sloganul nostru


Activi, creativi, vizionariIn concluzie


Biroul de arhitectura Attitude Projects prezinta prin intermediul site-ului www.proiectcasata.ro diferite proiecte de arhitectura proiecte case unicat pentru cladiri de locuit, realizate pe mai multe categorii de situatii, functie de nevoile pe care le-au avut clientii nostri. In acelasi timp, prin aceasta prezentare, va oferim nu doar posibilitatea sa alegeti un proiect de casa, dorim sa va convingem sa lucrati cu noi pentru a descoperi impreuna cum sa ajungem la varianta optima care sa va reprezinte pe dumneavoastra.
Read 5169 times

Magazin proiecte case

You are here:   AcasaDespre noi
optimizare site

Intreaba un Arhitect

INTREABA UN ARHITECTBiroul de arhitectura Attitude Projects va poate oferi si servicii de consiliere atunci cand doriti sa achizitionati un imobil, teren, casa sau apartament. Intotdeauna parerea unui arhitect va conta substantial in a va evalua sansele corecte atunci cand incercati sa faceti un astfel de demers. Impreuna cu un arhitect veti stii exact ce, cum si  cand puteti construi pe un teren, cum puteti modifica un apartament inainte sa-l cumparati, ce vicii ascunse poate avea o casa, daca a fost construita dupa un proiect bine intocmit si multe alte informatii utile privind imobilul pe care doriti sa-l achizitionati. Este bine sa va informati din timp, cerand parerea unui arhitect. Noi suntem aici sa va ajutam sa luati cea mai buna decizie, in ceea ce priveste investitia dvs. Nu ezitati sa ne contactati! Attitude Projects va poate oferi servicii de consultanta si de proiectare complexa! 

 
LOGO SITE
                   © Toate drepturile rezervate
                   Concept www.proiectcasata.ro by Attitude Projects

                   Orice reproducere partiala sau integrala a  continutului acestui site
                   se pedepseste conform legislatiei in vigoare.        

              Regulament Site