Articles

 

LOGO SITERegulament site


Siteul www.proiectcasata.ro este un site de prezentare a proiectelor de arhitectura realizate de catre biroul S.C. Attitude Projects Srl.
Dreptul de proprietate asupra tuturor proiectelor de arhitectura prezentate pe acest site, apartin in exclusivitate biroului de arhitectura S.C. Attitude Projects Srl.


Copierea, transmiterea, publicarea sau exploatarea comerciala a oricarui material downloadat/descarcat de pe acest site sunt interzise fara acordul scris al biroului de arhitectura S.C. Attitude Projects Srl, cu exceptia cazurilor prevazute de lege.


Dreptul de autor


Orice proiect intocmit de catre biroul de arhitectura S.C. Attitude Projects Srl si predat Beneficiarului pe suport de hartie, devine dupa plata acestuia, proprietatea Beneficiarului. Acesta va putea utiliza proiectul de arhitectura cumparat, numai o singura data, pentru obiectivul pentru care a fost proiectat si contractat.


Proiectul unei case, in intregul sau parti ale acestuia, nu pote fi copiat, vandut tertilor sau pus la dispozitia altor proiectanti, fara acordul scris al S.C. Attitude Projects Srl.


Utilizarea de catre Beneficiar a proiectului de arhitectura a unei cladiri de locuit pentru alte obiective sau scopuri decat cel convenit, fara acordul scris al S.C. Attitude Projects Srl, conduce la plata de catre Beneficiar a unor despagubiri calculate conform tarifarului stabilit de Ordinul Arhitectilor din Romania, plus 50% pentru fiecare caz in care proiectul s-a repetat, despagubiri datorate S.C. Attitude Projects Srl, ca drept de protectie asupra propriei creatii.


Se considera copiere a proiectului original orice proiect care contine cel putin 30% din elementele proiectului initial, respectiv dimensiuni de gabarit (+/- 25%), proportii, silueta, deschideri, goluri, finisaje si alte elemente specifice de arhitectura.

Magazin proiecte case

You are here:   Acasa
optimizare site

Intreaba un Arhitect

INTREABA UN ARHITECTBiroul de arhitectura Attitude Projects va poate oferi si servicii de consiliere atunci cand doriti sa achizitionati un imobil, teren, casa sau apartament. Intotdeauna parerea unui arhitect va conta substantial in a va evalua sansele corecte atunci cand incercati sa faceti un astfel de demers. Impreuna cu un arhitect veti stii exact ce, cum si  cand puteti construi pe un teren, cum puteti modifica un apartament inainte sa-l cumparati, ce vicii ascunse poate avea o casa, daca a fost construita dupa un proiect bine intocmit si multe alte informatii utile privind imobilul pe care doriti sa-l achizitionati. Este bine sa va informati din timp, cerand parerea unui arhitect. Noi suntem aici sa va ajutam sa luati cea mai buna decizie, in ceea ce priveste investitia dvs. Nu ezitati sa ne contactati! Attitude Projects va poate oferi servicii de consultanta si de proiectare complexa! 

 
LOGO SITE
                   © Toate drepturile rezervate
                   Concept www.proiectcasata.ro by Attitude Projects

                   Orice reproducere partiala sau integrala a  continutului acestui site
                   se pedepseste conform legislatiei in vigoare.        

              Regulament Site